Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Steun slachtoffers AziŽ!

Steun slachtoffers AziŽ!

Giro 555

30 dec 2004Help slachtoffers aardbeving AziŽDe Supportersvereniging PSV roept alle PSV fans op om, via giro 555, iets te doen ten behoeve van de slachtoffers van de zeebeving in AziŽ!

Op tweede kerstdag dit jaar voltrok zich in Zuid-Oost AziŽ een verschrikkelijke ramp. Door een zeebeving en de hieruit voortkomende tsunami zijn zeker 120.000 mensen omgekomen en hebben zeker 5 miljoen mensen acute hulp nodig. Schoon drinkwater, voedsel, kleding, tenten en medicijnen. Hiervoor is geld nodig, hťťl vťťl geld. De samenwerkende hulporganisaties in Den Haag hebben GIRO 555 open gesteld voor giften.

De Supportersvereniging PSV wil de slachtoffers van deze ramp ook de financiŽle steun bieden die ze keihard nodig hebben en zal zelf ook een donatie doen!
Het bestuur hoopt dat het merendeel van haar leden het voorbeeld zal volgen, en (minimaal) het (symbolische) bedrag van Ä 5,55 op giro 555, ten name van de SAMENWERKENDE HULPORGANISATIES in DEN HAAG te storten

Als alle leden het bedrag van Ä 5,55 storten zal dit een bedrag van bijna 75.000 euro betekenen!

Tevens roepen wij alle webmasters van PSV websites eenzelfde oproep als hierboven op hun eigen site te plaatsen!Help slachtoffers aardbeving AziŽ


Laatst bijgewerkt : 30 dec 2004 - 21:40