Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Aangepast voorprogramma PSV - AC Milan
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Aangepast voorprogramma PSV - AC Milan

4 mei 2005 - Bron: PSV.nl - Door: Chris

Het voorprogramma van de wedstrijd PSV - AC Milan zal in verband met dodenherdenking worden aangepast. Eerder werd het verzoek van PSV om de wedstrijd te verzetten afgewezen door de UEFA.

Twee minuten stilte
De UEFA heeft inmiddels laten weten het aangepaste programma volledig te steunen. Zo zullen alle vlagen van het Philips Stadion half stok hangen. In het programma van PSV.TV in het stadion tussen 19.35 en 20.15 uur wordt aandacht aan dodenherdenking en om 20.00 uur volgen net als in de rest van Nederland twee minuten stilte. PSV roept alle supporters met een kaartje op om al om 19.45 uur in het stadion te zijn, zodat iedereen zijn respect kan betuigen op deze voor ons land zo belangrijke dag.

Live-beelden NOS
PSV zal AC Milan vragen hieraan deel te nemen, zodat beide teams op dat moment op het veld zullen staan. Ook het publiek zal gevraagd worden twee minuten stil te blijven. Op de grote schermen en het interne televisiecircuit wordt rechtstreeks overgeschakeld naar de live-beelden van de NOS. Verder wordt de muziek in het stadion aangepast. Vanaf 20.30 uur tot aan de aftrap is de muziek weer zoals gebruikelijk, om de juiste sfeer voor deze kraker te creŽren. PSV zal de meegereisde AC Milan-fans ook informeren over de betekenis van 4 mei in Nederland.

Laatst bijgewerkt : 4 mei 2005 - 11:33