Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging overweegt investering in verbouwing Herdgang

Supportersvereniging overweegt investering in verbouwing Herdgang

aanpassing jeugdcomplex

17 mei 2005 - Door: DvG

PSV gaat de komende periode de jeugdaccommodatie op de Herdgang verbouwen. Op verzoek van PSV heeft het bestuur van de supportersvereniging een investering in deze verbouwing in overweging genomen.

Het bestuur wenst te benadrukken dat, indien wordt ingestemd met het verzoek van PSV, het hoogstens een lening betreft en dus géén schenking!

Een reden om dit verzoek te overwegen is onder andere de UEFA-eis dat er een aantal jeugdspelers in de selectie van een eerste elftal dienen te worden opgenomen. Tevens zal er dus niet gekozen worden voor een schenking. Dit op uitdrukkelijk eerder verzoek van de Algemene Ledenvergadering van de Supportersvereniging PSV, dat dergelijke bedragen zich niet lenen voor een schenking.

Tevens zal het bestuur voorwaarden gaan stellen aan een eventuele lening die ten voordele van de leden van de supportersvereniging moeten gaan strekken. Over deze voorwaarden zal de komende tijd met PSV gesproken worden.

Een definitieve beslissing over het al dan niet ingaan op het verzoek van PSV wordt niet eerder verwacht dan het derde kwartaal van 2005.

Laatst bijgewerkt : 17 mei 2005 - 23:39