Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Advocaat adviseert: geen procedure tegen Nijmegen
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Advocaat adviseert: geen procedure tegen Nijmegen

Opgelegde buscombi blijft waarschijnlijk in stand

10 dec 2005 - Door: DvG

Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 november jongstleden aangekondigd heeft de Supportersvereniging PSV haar advocaat verzocht te onderzoeken of door middel van een juridische procedure de door de Burgemeester van Nijmegen opgelegde buscombi tegengegaan kan worden.

Door ongeregeldheden in het recente verleden (oefenwedstrijd NEC - PSV in januari 2004 en een "bezoek" van NEC "fans" in september 2004 aan Eindhoven) heeft de Burgemeester besloten dat deze wedstrijd bezocht moet worden door middel van een buscombi. Gezien deze ongeregeldheden lijkt het onze advocaat niet verstandig om nu de buscombi aan te vechten.

Wel zullen wij, op advies van de advocaat, de Burgemeester van Nijmegen schriftelijk laten weten dat wij dit jaar de regeling zullen respecteren. Maar wij willen dan wel, als alles goed verloopt, volgend jaar een proef met vrij vervoer.

Mocht de volgende wedstrijd in Nijmegen toch nog een buscombi opgelegd gaan worden, dan meent onze advocaat wel goede papieren te hebben om deze aan te vechten.


Laatst bijgewerkt : 10 dec 2005 - 8:56