Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging en PSV ondertekenen leenovereenkomst

Supportersvereniging en PSV ondertekenen leenovereenkomst

14 dec 2005 - Door: DvG

Een lening die de Supportersvereniging PSV verstrekt aan de club is vanmiddag bekrachtigd met handtekeningen van alle partijen. Dat gebeurde in de bestuurskamer van de Supportersvereniging in het Philips Stadion.

Hoofdveld De Herdgang
Bij de ondertekening waren voorzitter Rob Westerhof en directeur Rob Ribbers van PSV, namens de Supportersvereniging PSV tekenden voorzitter Ger van Os en penningmeester Wil van Vlokhoven de documenten. Daarin staat dat de supportersvereniging een lening van 400.000 euro verstrekt aan de club. Dat geld wordt gebruikt voor de aanleg van een hoofdveld aan de momenteel in verbouwing zijnde jeugd- en amateurzijde op sportcomplex De Herdgang, en komt ten behoeve aan de accommodatie. Daarbij wordt een gunstig rentetarief gehanteerd. “Wij zijn heel blij dat de Supportersvereniging PSV ons helpt met deze vooruitgang", zegt directeur Rob Ribbers.

Familierelatie
Voorzitter Ger van Os van de Supportersvereniging PSV spreekt van een 'unieke zaak'. "Wij zijn van mening dat deze lening positief kan uitwerken voor PSV, de jeugdafdeling in het bijzonder. Dat is een stimulans voor de hele club. Ik ben blij dat wij als vereniging op indirecte wijze bijdragen aan de toekomst. We kunnen ons geld beter besteden aan PSV dan aan welke doeleinden dan ook. En de rente die we krijgen gaat níet terug in ons vermogen, maar gaat naar de leden. Daar krijgen ze vanzelf bericht over, als het zover is. Deze lening onderstreept de familierelatie met PSV, dat is een goede zaak."

Laatst bijgewerkt : 14 dec 2005 - 17:58