Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > SUPPORTERS IN ACTIE TEGEN PLAY-OFF MAATREGELEN
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

SUPPORTERS IN ACTIE TEGEN PLAY-OFF MAATREGELEN

4 januari actievergadering

23 dec 2005 - Door: DvG

De SOVS heeft besloten alle Nederlandse supportersverenigingen uit het betaalde voetbal op te roepen aanwezig te zijn bij een landelijke vergadering, die zal worden gehouden op woensdag 4 januari 2006 in stadion De Galgewaard.

Op die vergadering willen de lidorganisaties van de koepelorganisatie plus enkele niet bij de SOVS aangesloten supportersclubs bespreken welke acties zij de komende periode op wedstrijddagen kunnen voeren tegen de play-offs en de maatregelen die daaraan verbonden zijn. Op 18 januari 2006 zal immers worden beslist of de play-offs, en dus ook de daarbij behorende maatregelen, met ingang van het seizoen 2006-2007 definitief mogen worden ingevoerd. Naast deze oproep hebben de leden van de SOVS verzocht de bezwaren van de supportersorganisaties nogmaals schriftelijk onder de aandacht te brengen van de KNVB, de clubs, de burgemeesters en de andere ketenparters in het betaald voetbal.

De toenemende onvrede van supportersclubs richt zich op de generieke invoering van de pasfotoregistratie, op de landelijke invoering van een uitkaartsysteem en op het toenemende aantal combiverplichtingen. In alle gevallen maatregelen die bedoeld zijn om een steeds kleiner wordend aantal overtreders aan te pakken, maar tegelijkertijd steeds meer ongewenste effecten hebben op de echte Nederlandse supporters.

Laatst bijgewerkt : 23 dec 2005 - 21:05