Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Hiddink: 'Zuur verlies' in 'Europese wedstrijd'

Hiddink: 'Zuur verlies' in 'Europese wedstrijd'

Persconferentie na PSV - Lyon

21 feb 2006 - Door: DvG
Guus Hiddink

In zijn reactie na de wedstrijd had PSV coach het over een teleurstellend resultaat voor PSV. Volgens de coach had PSV in een “Europese wedstrijd" een goede eerste helft gespeeld met een aantal goede mogelijkheden. Hij vond het alleen jammer dat de goede eerste helft niet werd afgesloten met een doelpunt. Dit doelpunt had in de eerste minuten al kunnen vallen, maar Lyon doelman Coupet redde volgens Hiddink de wedstrijd al bij zijn eerste redding.

De tweede helft stond PSV meer onder druk van Lyon. Lange tijd hield PSV het echter vol tot de vrije trap van Juninho, dat resulteerde in een “zuur doelpunt". Hier werd de Lyon speler op zijn specialiteit de mogelijkheid geboden, wat hem met enig gesmokkel ook lukte. Wel vond de PSV coach dat de muur van PSV zich bij deze vrije trap beter had kunnen opstellen. Zij hadden de bal kunnen opvangen.

Al met al vindt Hiddink dat PSV zich goed heeft geweerd, maar helaas met een teleurstellend resultaat.

De ploeg gaat in ieder geval niet als geslagen honden naar de terugwedstrijd in Lyon. Hiddink denkt wel dat het moeilijk gaat worden, maar “wie weet".Laatst bijgewerkt : 22 feb 2006 - 8:30