Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Vandaag: Spandoekenactie Guus moet blijven!

Vandaag: Spandoekenactie Guus moet blijven!

22 mrt 2006 - Door: DvG
Guus Hiddink

Zoals reeds eerder aangekondigd roept de Supportersvereniging PSV alle PSV fans op om vandaag in actie te komen om Guus Hiddink te overtuigen om in Eindhoven te blijven!

Maak op een ludieke wijze bekend dat ook jij vindt dat Guus in Eindhoven moet blijven. Dit kan op alle mogelijke manieren, via een spandoek, banner of anderszins. Creativiteit is van harte welkom!

En... als prettige bijkomstigheid kunnen de meest ludieke acties, leuzen of iets dergelijks ook nog mooie prijzen winnen! De eerste prijs is een reischeque ter waarde van 250,- beschikbaar gesteld door OAD reizen. Tweede en derde prijs, beschikbaar gesteld door de Supporterswinkel PSV, zijn waardebonnen van respectievelijk 50,- en 25,-.

Na afloop van de actie zullen zoveel mogelijk foto's van ondernomen acties op deze website komen te staan, waarna een jury de meest ludieke acties zal kiezen. Mocht je een foto van jouw actie niet aantreffen, dan kun je een zelf gemaakte foto ook nog opsturen. Het e-mail adres waarnaartoe zal na de wedstrijd worden bekend gemaakt.

Laatst bijgewerkt : 22 mrt 2006 - 9:32