Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Info: NAC Breda - PSV

Info: NAC Breda - PSV

Laatste competitie wedstrijd van het seizoen

24 mrt 2006 - Door: MSe

Datum en aanvang:
Zondag 16 april 2006, 14.30 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten beschikbaar in combinatie met een busreis. PSV Seizoen Club Card-houders, leden van de Supportersvereniging PSV en PSV Club Card-houders kunnen één kaart kopen. Voor deze wedstrijd is een PSV Uitkaart verplicht! Voor meer informatie over de PSV Uitkaart klik je hier. De verkoop start zaterdag 25 maart 09.00 uur en eindigt, tenzij de wedstrijd eerder is uitverkocht of de busreis is volgeboekt, vrijdag 14 april om 21.00 uur.

Prijzen:
Leden Supportersvereniging PSV: € 24,00
PSV Seizoen Club Card-houders en PSV Club Card-houders: € 34,00

Verkooppunt:
De omwisselbiljetten zijn te boeken via een nieuw online reserveringssysteem http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Card-houders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Opmerkingen:
De bussen vertrekken om 12.45 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen. Dit is parkeerplaats Molenheide, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, dan kunt u dit bij het boeken vermelden. Op de terugweg stoppen de bussen op parkeerplaats Raakeind aan de andere zijde van de A58.
Bij voldoende belangstelling rijdt er een Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd NAC Breda – PSV Randstadbus. De Randstadbus vertrekt om 12.00 uur vanuit Woerden. Voor meer informatie over de busreis neemt je contact op met de Supportersvereniging PSV, het telefoonnummer is 040 2574782.

Laatst bijgewerkt : 24 mrt 2006 - 15:16