Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersvereniging PSV wint weer van Burgemeester Almelo

Supportersvereniging PSV wint weer van Burgemeester Almelo

Burgemeester moet nieuwe beslissing nemen

27 mrt 2006 - Door: DvG

Vandaag zijn wij door onze advocaat ge´nformeerd dat in de door ons aangespannen bodemprocedure tegen Burgemeester Knip van Almelo, op formele gronden, onze bezwaren door de Rechtbank in Almelo gegrond zijn verklaard. De kwestie is weer terugverwezen naar de Gemeente Almelo om weer nieuwe beslissing op het eerder ingediende bezwaarschrift te nemen.

Wat is het geval?
In zijn beslissing op bezwaar had de Burgemeester alle partijen die bezwaar hadden ingediend niet ontvankelijk verklaard. Dit omdat de wedstrijd tussen Heracles en PSV al gespeeld was en wij daardoor geen "procesbelang" meer zouden hebben. De rechter in Almelo heeft nu wel een procesbelang aanwezig geacht, omdat ook in de toekomst wedstrijden tussen Heracles en PSV te verwachten zijn.

De Burgemeester moet nu dus een nieuwe beslissing gaan nemen. Wij zijn benieuwd of hij dan al tot inkeer gaat komen. Maar gezien het feit dat hij ook in hoger beroep is gegaan in de zaak tegen de onterechte bestuurlijke ophoudingen, is dat hoogst twijfelachtig. Wij blijven echter hopen dat de Burgemeester eindelijk eens gaat inzien dat hij aan een verloren zaak aan het trekken is.

Binnen 10 weken dient de Burgemeester een nieuwe beslissing op bezwaar te nemen.

Laatst bijgewerkt : 27 mrt 2006 - 17:44