Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV: 'Belangrijke info over huldiging op het veld'

PSV: 'Belangrijke info over huldiging op het veld'

3 apr 2006 - Bron: http://www.psv.nl - Door: Chris

Mócht PSV dinsdag of komende zondag landskampioen worden, dan zal de selectie na afloop van PSV-FC Groningen op het veld worden gehuldigd en de schaal in ontvangst nemen. Lees hier belangrijke informatie over het protocol.

Veld betreden niet toegestaan
Via deze weg wil PSV op voorhand duidelijk communiceren dat het niet is toegestaan om bij mogelijke feestvreugde het veld te betreden. Na afloop van de wedstrijd zullen spelers en technische staf kort naar binnen gaan, om vervolgens weer terug te komen voor de huldiging. Mochten er supporters zijn die daarbij het veld op komen, dan zullen de spelers echter níet meer terug komen. PSV heeft hiervoor een aantal heldere redenen.

Veiligheid en perfect zicht
Volgens de bekende regels is het bij ieder thuisduel verboden om voor, tijdens of na de wedstrijd het veld op te komen en dat geldt dus ook gewoon voor komende zondag. De club zal daarbij niet schromen om de voor overtreding opgestelde sancties gewoon uit te voeren. Los daarvan zijn er nog twee belangrijke redenen dat PSV deze informatie communiceert: de club wil niemand op het veld in verband met de veiligheid van de eigen spelers, de tegenstander, het arbitraal kwartet en de in functie zijnde PSV-medewerkers. Daarnaast wil PSV iedereen garanderen dat men een perfect zicht houdt op de huldiging en de ereronde. Er is een mooi programma samengesteld, maar dat wordt geschrapt als er toch fans het veld betreden.

Eén groot feest
Een spontane en massale uiting van vreugde hoort natuurlijk bij het kampioenschap, maar zoals gezegd moet dat vanaf de eigen plaats gebeuren en niet op het veld. PSV dankt alle trouwe supporters alvast voor de medewerking en we hopen dat het komende weekeinde opnieuw één groot rood-wit feest mag worden, als de titel daadwerkelijk veroverd wordt.

Laatst bijgewerkt : 3 apr 2006 - 17:12