Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > 8 mei: We gaan weer kroegsporten!

8 mei: We gaan weer kroegsporten!

Doe mee aan het darten of het tafelvoetbal!

4 apr 2006 - Door: DvG

In tegenstelling tot eerdere berichten kan de avond kroegsporten (met een tafelvoetbal- en een dartstoernooi) op 10 april geen doorgang vinden. De avond zal nu plaatsvinden op maandagavond 8 mei aanstaande. Plaats van handeling is uiteraard weer het Supportershome in het Philips Stadion.

Iedereen kan deelnemen aan het tafelvoetbal- of het dartstoernooi. Uiteraard proberen we ook deze keer spelers uit te nodigen om deel te nemen aan één van beide toernooien.

Deelname aan het avondje kroegsporten is voor leden gratis, niet leden betalen slechts € 2,-.

Het toernooi begint om 20.00 uur en het Supportershome is open vanaf 19.30 uur.

Tafelvoetbal
Wil jij dit jaar een kans maken op de hoofdprijs én wisselbeker in het tafelvoetbaltoernooi. Doe dan mee! Meld jou team van twee personen zo snel mogelijk aan via tafelvoetbal@supver-psv.nl.

Darts
Of ga je liever voor de wisselbeker en de hoofdprijs in het dartstoernooi? Ook dat kan, meld je dan als individu aan voor dit toernooi! Dit kan via darts@supver-psv.nl.

Helaas is het niet mogelijk om aan beide toernooien deel te nemen.

Nog even alles op een rijtje
Aanmelden voor één van beide toernooien kan door een e-mail te sturen met naam, lidmaatschapnummer en adresgegevens te sturen naar, voor het tafelvoetbaltoernooi: tafelvoetbal@supver-psv.nl, of voor het dart-toernooi: darts@supver-psv.nl, of door je op te geven in de supporterswinkel (telefoon 040-2574782), vermeld dan wel aan welk toernooi je mee wil doen.

Maar let op! Het aantal deelnemers is, gezien de beperkte tijd op één avond, verbonden aan een maximum. Wil je meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Iedereen welkom!
Toeschouwers zijn op deze avond uiteraard ook van harte welkom! Voor hen is de entree (lid of geen lid) gratis!

Laatst bijgewerkt : 4 apr 2006 - 7:59