Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Het wordt tijd voor een supportersvertegenwoordiger in de RvC

Het wordt tijd voor een supportersvertegenwoordiger in de RvC

Timmer hoort op de achtergrond

7 apr 2006 - Door: DvG

In een interview met het Eindhovens Dagblad van vanochtend houdt de voorzitter van de Supportersvereniging PSV, Ger van Os, een pleidooi voor een vertegenwoordiger namens de PSV supporters in de Raad van Commissarissen. Volgens Van Os wordt het tijd dat ook de PSV fans vertegenwoordigd gaan worden in het controlerend orgaan binnen PSV.

De fans vormen toch zeker een 20 procent (via recettes en merchandising) van de inkomsten van PSV. Het is dan ook volgens de voorzitter niet geheel onlogisch om dan ook een stem te krijgen in de Raad van Commissarissen. Hij vindt dit zelfs noodzakelijk. De PSV fans zouden dan ook bij de besluitvorming hun invloed kunnen aanwenden en hun gezichtspunten kunnen dan ook in dit proces meegenomen worden. Dit ondanks het feit dat een positie binnen een Raad van Commissarissen geen gemakkelijke is. Maar volgens Van Os moeten wij die verantwoordelijkheid durven nemen.

In hetzelfde artikel uit Van Os ook zijn bezorgdheid over de uitspraken van de voorzitter van de Raad van Commissarissen in de media van de laatste periode. Van Os is van mening dat Timmer zich moet schikken in zijn rol op de achtergrond. Hij vindt dat voorzitter Westerhof zijn rol als spreekbuis ťn als voorzitter moet kunnen spelen en daarin niet belemmerd mag worden door een voorzitter van de Raad van Commissarissen die zich te nadrukkelijk op de voorgrond begeeft.

Laatst bijgewerkt : 7 apr 2006 - 8:22