Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersvereniging PSV teleurgesteld in B&W Eindhoven
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersvereniging PSV teleurgesteld in B&W Eindhoven

Geen garantstelling voor herfinanciering stadion

15 apr 2006 - Door: DvG

De Supportersvereniging PSV is ernstig teleurgesteld in de opstelling van het college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Eindhoven. Vorige week nog stond de gemeente, in de persoon van Burgemeester Sakkers, vooraan in de feesten rond het kampioenschap van de plaatselijke trots. Wie heeft tenslotte Sakkers niet goede sier horen maken door keihard het "Boeruh Boeruh" uit te roepen op het bordes van het Stadhuis, waarna hij PSV ook nog een beker van de Stad Eindhoven uitreikte?

Nu het er op aan komt, nog geen week later, geeft de Gemeente ineens geen thuis meer. Een verzoek tot garantstelling voor herfinanciering van het stadion door de gemeente wordt botweg zonder duidelijke redenenen afgewezen. "Teleurstellend", aldus een duidelijk ge´rriteerde voorzitter van de Supportersvereniging PSV.

Het aloude spreekwoord "Wel de lusten niet de lasten" lijkt hier heel duidelijk op te gaan!

"De opstelling van onze gemeente lijkt in schril contrast te staan met andere gemeenten die wel op een positieve manier willen bijdragen in de toekomst van hun plaatselijke clubs" aldus Van Os, hierbij doelend op de ondersteuning die diverse gemeentes, niet alleen in Nederland, hebben verleend aan hun plaatselijke clubs.

Al eerder wendde de Supportersvereniging PSV met een Open Brief tot de Eindhovense politiek, met het verzoek het verzoek tot garantstelling van PSV te ondersteunen. Naar nu blijkt was deze brief aan dovemansoren gericht.

Inmiddels zijn wij mogelijkheden aan het onderzoeken, zoals het burgerinitiatief, om de Gemeente Eindhoven tot inkeer te brengen.

Laatst bijgewerkt : 15 apr 2006 - 19:01