Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > E-mail actie garantstelling!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

E-mail actie garantstelling!

We kunnen alle steun gebruiken!!!

5 jun 2006 - Door: DvG

De discussie voor de garantstelling staat nu in ieder geval weer duidelijk op de agenda van de Eindhovense politiek. Of ons PSV als "winnaar" uit de strijd gaat komen in de politieke arena is echter nog lang niet zeker. We kunnen dus nog steeds alle steun gebruiken.

We willen daarom onze e-mailactie nog een keer onder de aandacht brengen! Ook alle door ons ontvangen e-mails worden geregistreerd als steun voor PSV!

Stuur daarom onderstaande e-mail naar iedereen (PSV fans of niet) in jouw adresboek:

"Subject: Steun PSV

Stuur deze mail door naar iedereen in jouw adresboek!

Steun PSV!!!

De Supportersvereniging PSV is een handtekeningenactie gestart om de Eindhovense Politiek te vragen op korte termijn PSV structureel financieel te ondersteunen. Dit kan het makkelijkst door het afgeven van een gemeente garantie op de lening die PSV wil afsluiten en zo een herfinanciering van oude, dure, leningen mogelijk te maken.

Met deze gemeentegarantie hoeft PSV dan miljoenen euro's minder per jaar aan rente en premies te betalen! Hiermee wordt de financiŽle toekomst van ons PSV ook weer rooskleuriger.

Tot nu toe heeft de volledige Eindhovense politiek de beslissing hierover voor zich uitgeschoven. Sterker nog, het college van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad spelen elkaar het balletje toe, zonder knopen te willen doorhakken! Zoals het er nu naar uitziet wil de het college van B&W op zijn vroegst pas in september iets voorleggen aan de gemeenteraad. Het is maar zeer de vraag of dit positief voor PSV gaat uitvallen. Bovendien is het ook maar de vraag of PSV zolang op dit besluit wil en kan wachten! Men heeft al eerder aangekondigd wellicht het Philips Stadion dan te willen gaan verkopen!

DIT MOETEN WIJ VOORKOMEN!!!

Hoe?
Steun de handtekeningenactie van de Supportersvereniging PSV. Stuur een e-mail met in ieder geval je adres gegevens naar iksteunpsv@supver-psv.nl en daarin de oproep:

"Ik wil de gemeenteraad van Eindhoven dringend verzoeken om politiek ruim baan te maken om PSV op korte termijn structureel financieel te ondersteunen"

Ook kun je je handtekening zetten op handtekeningenlijsten die op diverse plaatsen in het Philips Stadion te vinden zijn: de receptie (hoofdingang 8), de afdeling Kaartverkoop (ingang 27), de Supporterswinkel aan de Frederiklaan (ingang 11) en de PSV Fanshop aan de Mathildelaan.

Daarnaast kun je ook je eigen handtekeningenactie bij jou in de buurt ontplooien! Handtekeningenlijsten hiervoor kun je downloaden van de website van de Supportersvereniging PSV via: http://www.supver-psv.nl/cgi-bin/nieuws/nieuwsitem.pl?nummer=3587〈=

Wil je nog meer informatie over de handtekeningenactie? Raadpleeg dan ook de website van de Supportersvereniging PSV op www.supver-psv.nl

We hebben de steun van iedereen hard nodig! Stuur deze mail dan ook door naar iedereen in jouw adresboek!

Op 6 juni 2006 om 15.00 uur vergadert de gemeenteraad van Eindhoven over de garantstelling. Wij roepen iedereen op om ook bij deze vergadering aanwezig te zijn!

Op 15 juni aanstaande stopt de handtekeningenactie en zullen wij de vele handtekeningen en e-mails overhandigen aan de Eindhovense politiek!

Namens alle PSV fans hartelijk dank voor ook jouw steun!


Supportersvereniging PSV

Laatst bijgewerkt : 5 jun 2006 - 15:44