Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > OAD nieuwe partner bij busreizen!

OAD nieuwe partner bij busreizen!

PSV-supporters voortaan naar de wedstrijden met de Oad touringcar.

5 aug 2006 - Door: DvG

Na een jarenlange samenwerking met Kupers heeft de Supportersvereniging PSV gekozen voor een nieuwe vervoerspartner: Oad. Mede door de nauwe banden tussen Oad en PSV (denk maar eens naar het nieuwe, moderne Oad reisbureau direct in het Philips Stadion), is voor de toekomst gekozen voor Oad.
De kwaliteitseisen van de Supportersvereniging PSV konden door Oad moeiteloos worden gegarandeerd.

En er is meer mogelijk met de Oad Groep; de Globe Reisburo Groep, met ruim 220 winkels in heel Nederland de grootste vakantieverkoper, is als onderdeel van de Oad Groep meegenomen in de overeenkomst. Zo kunnen de leden van de Supportersvereniging PSV vakantiekortingen bedingen die wel kunnen oplopen tot € 500,=, afhankelijk van reisgezelschap, bestemming en gekozen vakantie. Het Oad Reisbureau in het stadion is uiteraard ook onderdeel van deze Groep.
En door de nauwe banden tussen Oad en de KNVB is het voor leden nu ook mogelijk om met voorrang arrangementen te kopen voor de thuiswedstrijden van Oranje.

De samenwerking is ingegaan met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2006/2007.

Oad is veruit de grootste vervoersonderneming in Nederland en met 220 Globe Reisburo’s en de bekende vakantiemerken Oad Reizen en Hotelplan biedt de Oad Groep vakanties aan in alle soorten en maten. In 2006 reizen meer dan 750.000 Nederlanders met Oad.

Laatst bijgewerkt : 5 aug 2006 - 21:00