Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV-Feyenoord: Banner Battle 2006!

PSV-Feyenoord: Banner Battle 2006!

Sfeer maken doe je met zijn allen!

21 aug 2006 - Door: DvG

In de eerstvolgende thuiswedstrijd, de topper tegen Feyenoord, zal de tweede editie van de Banner Battle plaats gaan vinden. Vorig jaar zorgde de eerste editie tijdens PSV-AZ voor een grote zee van banners en vlaggen op de vakken X en T. Dit jaar hopen we dat resultaat zelfs te overtreffen, en daarom is de Battle uitgebreid naar een strijd tussen de vier tribunes Zuid, Oost, Noord en West. Het hele stadion is dus betrokken, dus steun je club en doe mee!

De bedoeling is opnieuw om bij opkomst van de spelers voor een zo groot mogelijke sfeerbende te zorgen. Met behulp van banners, vlaggen en alle andere mogelijke sfeerartikelen zullen de vier tribunes gezamenlijk een kolkend stadion vormen, wat vervolgens op het veld tot resultaat zal moeten gaan leiden.

Na de wedstrijd zal op de internetsite psv.netwerk.to gestemd kunnen worden op de winnaar van de tribunestrijd. Maar daarnaast zal er ook wederom een individuele strijd plaatsvinden. In een Banner Battle gaat het uiteraard met name om de bekende n-persoons-spandoeken. De makers van de drie mooiste banners zullen door de Supportersvereniging PSV beloond worden met prachtige prijzen. Op deze website zal spoedig bekend worden gemaakt welke prijzen er te winnen zullen zijn.

We hopen uiteraard op ieders medewerking om van deze nieuwe Battle weer een grandioos succes te maken. Het liefst door zelf banners te maken, maar eventueel ook door banners van anderen omhoog te houden. Vind je een banner of vlag op je stoel, twijfel dan niet en gebruik hem!

Samen kunnen we hopelijk voor een geweldige sfeer op de tribunes zorgen, zodat onze jongens het op het veld af kunnen maken. Eendracht maakt macht, tenslotte!!

Wij trekken ten strijde!!

De organiserende sfeergroepen Vak X en Vak T

Laatst bijgewerkt : 21 aug 2006 - 21:10