Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie WIllem II - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie WIllem II - PSV

Ook Gilze-Rijen is vertrekpunt

31 aug 2006 - Door: MSe

Zaterdag 9 september 2006, 19.30 uur
Verkoop:
Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen.
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.
De omwisselbiljetten zijn te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.
De verkoop start woensdag 30 augustus om 09.00 uur en eindigt zaterdag 9 september om 14.00 uur.
De verkoop voor de buscombi stopt eerder, als de laatste bus is volgeboekt.

Prijzen:

Buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 24,50
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,50

Er is een opstapplaats in Eindhoven en in Gilze-Rijen. In Eindhoven vertrekken de bussen om 18.15 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. In Gilze-Rijen vertrekken de bussen om 18.30 uur vanaf parkeerplaats ‘Raakeind’ aan de A58 tussen Breda en Tilburg (afslag 12-13).
Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 2 574 782.


Autocombi:
Kaarten autocombi € 21,50

Het omwisselen vindt plaats bij ingang 10 van het Philips Stadion tussen 17.30 uur en 18.00 uur.
Bij het omwisselen ontvang je een 2e omwisselbiljet en een routebeschrijving naar een afgeschermd gedeelte van het parkeerterrein gelegen naast het stadion in Tilburg.
PSV-supporters die handelen in strijd met de bovenstaande regeling en in Tilburg worden aangetroffen en geïdentificeerd, krijgen een stadionverbod opgelegd in verband met het niet opvolgen van de combi voorschriften!!!

Laatst bijgewerkt : 31 aug 2006 - 12:24