Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Vanavond: Sfeeractie met uitvouwbare PSV Flits!

Vanavond: Sfeeractie met uitvouwbare PSV Flits!

12 sep 2006 - Door: Chris

Net als vorig jaar december (toen PSV met 2-0 won van Fenerbahçe en doordrong tot de laatste zestien van de Champions League) is er komende dinsdag bij PSV-Liverpool weer een sfeeractie met een uitvouwbare PSV Flits.

Bijzondere sfeer
Destijds was het een bijzondere avond. Daags ervoor was oersupporter Frits Philips (100) overleden, waardoor de sfeeractie met de uitvouwbare Flits (met rode en witte vlakken op de achterzijde) een heel speciaal karakter kreeg. Als één man stond het Philips Stadion achter het team, dat vervolgens verdiend won van Fenerbahçe. Over de bijzondere sfeer van toen, vlak voor de aftrap met een indrukwekkende minuut stilte en overal de rood-witte bordjes, is nog lang nagepraat.

’Decade of pride’
Aanstaande dinsdag (aftrap 20.45 uur) wordt deze sfeeractie met het uitvouwbare programmaboekje herhaald. De aanleiding is een speciale: voor het tiende seizoen op rij speelt PSV in de UEFA Champions League. Het verzoek van de club is om uw PSV Flits straks uit te vouwen en bij opkomst van de spelers omhoog te houden. Op de Noordtribune zal er daardoor een tekst verschijnen: DECADE OF PRIDE. De rest van het stadion is verdeeld in rode en witte vakken. Dit geeft natuurlijk weer een prachtig aanzicht, zowel in het stadion als voor héél televisiekijkend Europa.

Iets eerder aanwezig
PSV vraagt alle supporters die dinsdag komen om iets eerder aanwezig te zijn in het stadion. Zo is er ook weer een live uitzending van PSV TV, met diverse bijzondere gasten en een voor- en nabeschouwing. Daarnaast zal de actie met uitvouwbare PSV Flits dan ook zeker slagen, als iedereen op tijd bij zijn plaats is! Namens de club: alvast hartelijk dank voor uw medewerking, en laten we met deze sfeeractie de tiende Champions League-campagne op rij spetterend beginnen!

Laatst bijgewerkt : 12 sep 2006 - 14:28