Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie ADO Den Haag - PSV

Informatie ADO Den Haag - PSV

Alleen kaarten in combinatie met busreis beschikbaar

13 sep 2006 - Door: MSe

ADO Den Haag - PSV
Zaterdag 23 september 2006, 19.30 uur

Verkoop:
Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen.
Voor deze wedstrijd zijn alleen kaarten beschikbaar voor een buscombi.

De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

De verkoop start zaterdag 16 september om 09.00 uur en eindigt vrijdag 22 september om 14.00 uur uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.
Prijzen:
PSV Supporters Club Cardhouders € 20,00
PSV Seizoen Club Cardhouders en PSV Club Cardhouders € 30,00

Opmerking
De bussen vertrekken om 16.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.
Er zijn alternatieve opstappunten in Gilze Rijen (parkeerplaats Molenheide, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13) en Hendrik Ido Ambacht (parkeerplaats bij afslag 23 aan de A16). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Bij voldoende belangstelling rijdt er een Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘ADO Den Haag – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 17.30 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via telefoonnummer 040 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 13 sep 2006 - 18:55