Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop en reizen Liverpool

Informatie kaartverkoop en reizen Liverpool

Start verkoop zaterdag 14 oktober

2 okt 2006

Verkoop
Voor de wedstrijd Liverpool - PSV 2.400 tribunekaarten beschikbaar voor PSV supporters. Alle kaarten zijn beschikbaar voor eigen vervoer. Daarnaast organiseert de Supportersvereniging PSV een busreis (pas als een busreis wordt geboekt zal een kaartje van het totaal van 2.400 afgetrokken worden).

De verkoop start zaterdag 14 oktober om 09.00 uur en eindigt maandag 20 november om 14.00 uur.
De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart. Deze verkoop start op zaterdag 14 oktober om 09.00 uur. Voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op dinsdag 17 oktober om 09.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je n toegangskaart kopen.
Klik op PSV Uitkaart voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De voorrang voor PSV Uitkaarthouders geldt alleen voor supporters die zich vr dinsdag 3 oktober hebben geregistreerd als Uitkaarthouder. Het is nu niet meer mogelijk om speciaal voor deze uitwedstrijd een PSV Uitkaart aan te vragen.

De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Er vindt voor deze wedstrijd dus geen verkoop plaats via de verkoopadressen van TicketBox.

Prijzen
Kaarten eigen vervoer 56,00

Busreis (inclusief toegangskaart)
PSV Supporters Club Cardhouders 130,00 (busreis 74,- kaartje 56,-);
PSV (Seizoen) Club Cardhouders 145,00 (busreis 89,- kaartje 56,-).

Eigen vervoer
Het omwisselbiljet dient uiterlijk maandag 20 november te worden omgewisseld bij PSV Kaartverkoop (ingang 27, Philips Stadion) waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Liverpool is niet mogelijk! Het omwisselen in Eindhoven kan vanaf zaterdag 21 oktober.
Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte (Seizoen/Supporters) Club Card te tonen.

Busreis
De bussen vertrekken dinsdag 21 november om 22.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. De verwachte aankomst in Liverpool is 11.00 uur (lokale tijd).
De vertrektijd na afloop van de wedstrijd is 22.30 uur (lokale tijd), terugkomst in Eindhoven donderdag 23 november om 13.00 uur.
De oversteek naar Engeland gaat via de ferry Calais-Dover.
In de bus ontvangt u de originele toegangskaart.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82 of info@supver-psv.nl.

Laatst bijgewerkt : 3 okt 2006 - 21:13