Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Galatasaray - PSV

Galatasaray - PSV

Info eigen vervoer

4 okt 2006 - Door: ML


Galatasaray - PSV
Woensdag 18 oktober, 20.45 uur
START VERKOOP: zaterdag 7 oktober

Verkoop
De verkoop start zaterdag 7 oktober om 09.00 uur en eindigt zondag 15 oktober om 14.30 uur.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart. Deze verkoop start op zaterdag 7 oktober om 09.00 uur. Voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op dinsdag 10 oktober om 09.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je één toegangskaart kopen.
Klik op PSV Uitkaart voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Er vindt voor deze wedstrijd dus geen verkoop plaats via de verkoopadressen van TicketBox.

Prijzen
Kaarten eigen vervoer € 12,00

Eigen vervoer
Het omwisselbiljet dient uiterlijk zondag 15 oktober te worden omgewisseld bij PSV Kaartverkoop (ingang 27, Philips Stadion) waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Istanboel is niet mogelijk! Het omwisselen in Eindhoven kan vanaf zaterdag 7 oktober.
Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte (Seizoen/Supporters) Club Card te tonen.

Laatst bijgewerkt : 4 okt 2006 - 10:51