Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Verkoopinfo Liverpool - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopinfo Liverpool - PSV

Champions League

Start zaterdag 21 oktober 9:00

20 okt 2006

Liverpool FC - PSV
Woensdag 22 november, 20.45 uur
START VRIJE VERKOOP: zaterdag 21 oktober

Verkoop
Voor deze wedstrijd zijn 2.400 tribunekaarten beschikbaar voor PSV supporters. Alle kaarten zijn beschikbaar voor eigen vervoer. Daarnaast organiseert de Supportersvereniging PSV een busreis.

Van zaterdag 14 oktober tot en met maandag 16 oktober is er een voorrangsverkoop geweest voor PSV Uitkaarthouders. Hierbij zijn er reeds 1300 tribunekaarten verkocht.

De vrije verkoop voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start op zaterdag 21 oktober om 09.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je één toegangskaart kopen. De toegangskaarten zijn te koop via TicketBox. Klik op http://www.ticketbox.nl voor meer informatie. Via Ticketbox kunt uitsluitend een toegangskaart kopen voor eigen vervoer.

Indien u gebruik wenst te maken van de busreis, dan dient u na aanschaf van uw TicketBox toegangskaart nog apart de busreis bij te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. U selecteert hiervoor de wedstrijd “Busreis Liverpool-PSV".

Om de busreis online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen
Kaarten eigen vervoer € 56,00 (via TicketBox)

Busreis (exclusief toegangskaart)
PSV Supporters Club Cardhouders € 74,00 (via www.psvuitwedstrijd.nl)
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 89,00 (via www.psvuitwedstrijd.nl)

Eigen vervoer
Het omwisselbiljet dient uiterlijk maandag 20 november te worden omgewisseld bij PSV Kaartverkoop (ingang 27, Philips Stadion) waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Liverpool is niet mogelijk! Het omwisselen in Eindhoven kan vanaf zaterdag 21 oktober.

Supporters die het omwisselbiljet via TicketBox hebben gekocht, dienen bij het omwisselen uitsluitend het omwisselbiljet mee te nemen.


Busreis
De bussen vertrekken dinsdag 21 november om 22.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. De verwachte aankomst in Liverpool is 11.00 uur (lokale tijd).
De vertrektijd na afloop van de wedstrijd is 22.30 uur (lokale tijd), terugkomst in Eindhoven donderdag 28 september om 13.00 uur. De oversteek naar Engeland gaat via de ferry Calais-Dover.

Supporters die na 17 oktober hebben geboekt, hoeven zich niet vooraf te melden bij de Supportersvereniging. Zij kunnen zich 21 november melden bij de bussen. Bij het instappen dient men de TicketBox toegangskaart in te leveren plus het omwisselbiljet voor de busreis dat is geboekt via www.psvuitwedstrijd.nl.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 20 okt 2006 - 13:50