Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop: Feyenoord - PSV (incl prijzen)
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie kaartverkoop: Feyenoord - PSV (incl prijzen)

Tweede kerstdag: Feyenoord - PSV

13 dec 2006 - Door: DvG

PSV biedt haar uitkaarthouders de mogelijkheid om op 2e Kerstdag (26 december 2006) de wedstrijd Feyenoord – PSV te bezoeken middels een treincombi. Het feit dat de Nederlandse Spoorwegen aanvullende garanties van voetbalclubs vragen sinds aanvang van dit seizoen en de risico’s voor de clubs daarmee aanzienlijk zijn toegenomen (een garantstelling van 2,5 miljoen Euro wordt voor supportersvervoer gevraagd door NS) heeft PSV – net als de andere clubs die hiermee geconfronteerd zijn – doen zoeken naar een verzekeringsoplossing. Dit proces is nog niet afgerond zodat het risico nog niet afgedekt is. Daar de wedstrijddatum echter met rasse schreden nadert moet PSV wel beginnen met de kaartverkoop. De lokale autoriteiten van Rotterdam hebben PSV ook de mogelijkheid geboden om – als alternatief voor treinvervoer – de PSV supporters met maximaal 8 bussen te vervoeren. Daar in dat geval echter maximaal 500 supporters de wedstrijd kunnen bezoeken heeft PSV vooralsnog gekozen om toch – met het risico op aanzienlijke aansprakelijkheid – een treincombi regeling aan te gaan zodat 1600 PSV supporters de wedstrijd kunnen bezoeken. PSV wil echter wel tijdig een beeld hebben van de noodzaak tot inzet van treinen en beperkt de termijn van kaartverkoop daarom tot 21 december a.s. Indien op dat moment blijkt dat minder dan 500 supporters de wedstrijd willen bezoeken zal overgeschakeld worden naar busvervoer.

PSV verzoekt haar supporters derhalve om snel de tickets voor deze competitiewedstrijd aan te schaffen. De verkoopinformatie treft u op www.psv.nl aan. Ook verzoeken wij u dringend om de PSV internetsite (www.psv.nl ) in de gaten te houden omdat op 22 december 2006 besloten kan worden dat vertrektijden en reiswijze veranderd wordt wegens bovenstaande redenen. Wij hopen dat PSV supporters begrip hebben voor de ontstane situatie en doen een dringend beroep op u om snel uw ticket voor deze wedstrijd te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl

Verkoop
Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Klik op PSV Uitkaart voor meer informatie.

Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen.

Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten beschikbaar in combinatie met een treinreis.

De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen
PSV (Seizoen/Supporters) Club Card € 35,00

Opmerking
De treinen vertrekken vanaf het station aan het Philips Stadion (ingang 36). Enkele dagen voor vertrek zal de exacte vertrektijd van de trein(en) bekend worden gemaakt via www.psv.nl/kaartverkoop.

Indien er beperkte belangstelling is voor de treincombi, zal er met bussen naar Rotterdam worden afgereisd. De beslissing hierover wordt 21 december genomen. Indien er dan minder dan 500 kaarten zijn verkocht, dan wordt de trein geannuleerd en zal het vervoer met bussen plaatsvinden.
Indien er 21 december meer dan 500 kaarten verkocht zijn, dan zal er met de trein worden afgereisd. De verkoop zal dan doorgaan tot uiterlijk 23 december 20.00 uur.

Laatst bijgewerkt : 13 dec 2006 - 8:20