Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Bus- en vliegreis naar Arsenal - PSV

Bus- en vliegreis naar Arsenal - PSV

Woensdag 7 maart 2007

22 dec 2006 - Door: DvG

Op woensdag 7 maart 2007 speelt PSV in de 1/8e finales van de Champions League tegen Arsenal uit Londen.

Verkoop
Voor deze wedstrijd zijn 3.000 tribunekaarten beschikbaar voor PSV supporters. Alle kaarten zijn beschikbaar voor eigen vervoer. Daarnaast organiseert de Supportersvereniging PSV een bus- en een vliegreis.

De verkoop start zaterdag 30 december om 09.00 uur en eindigt vrijdag 2 maart om 20.00 uur.
De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart. Deze verkoop start op zaterdag 30 december om 09.00 uur. Voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op zaterdag 13 januari om 09.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je n toegangskaart kopen.
Klik op PSV Uitkaart voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De voorrang voor PSV Uitkaarthouders geldt alleen voor supporters die zich vr zaterdag 23 december hebben geregistreerd als Uitkaarthouder. Het is nu niet meer mogelijk om speciaal voor deze uitwedstrijd een PSV Uitkaart aan te vragen.

De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Er vindt voor deze wedstrijd dus geen verkoop plaats via de verkoopadressen van TicketBox.

Prijzen
Kaarten eigen vervoer 72,50

Busreis (inclusief toegangskaart)
PSV Supporters Club Cardhouders 128,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders 154,00

Lees hier meer informatie over de busreis (inclusief reisschema).

Vliegreis
De Supportersvereniging PSV organiseert ook een 3-daagse vliegreis. Voor meer informatie over de busreis of de vliegreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Lees hier meer informatie over de vliegreis (inclusief reisschema).

Eigen vervoer
Het omwisselbiljet dient uiterlijk zaterdag 3 maart te worden omgewisseld bij PSV Kaartverkoop (ingang 27, Philips Stadion) waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Londen is niet mogelijk! Het omwisselen in Eindhoven kan vanaf zaterdag 20 januari.
Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte (Seizoen/Supporters) Club Card te tonen.

Laatst bijgewerkt : 23 dec 2006 - 17:24