Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Verkoopvoorwaarden SBV Excelsior - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopvoorwaarden SBV Excelsior - PSV

Eredivisie
23 feb 2007 - Door: ML


SBV Excelsior - PSV
Zondag 11 maart, 14.30 uur
START VERKOOP: zaterdag 24 februari

Verkoop
Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Door de lokale autoriteiten is deze wedstrijd als een categorie B wedstrijd aangeduid. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten beschikbaar voor een autocombi als voor een buscombi. De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

De verkoop start zaterdag 24 februari om 09.00 uur en eindigt vrijdag 9 maart om 14.00 uur.
De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Prijzen
Kaarten eigen vervoer € 20,00

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 19,20
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 29,20

Autocombi
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag op de parkeerplaats van het bezoekersvak worden omgeruild tegen de toegangskaart. Het is voor PSV supporters verplicht om te parkeren op het P3 parkeerterrein, direct achter het bezoekersvak, te parkeren. Een volledige routebeschrijving kunt u hier terugvinden in de week voor de wedstrijd.

Buscombi
De bussen vertrekken om 12.00 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Gilze Rijen (parkeerplaats Molenheide, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13) en Hendrik Ido Ambacht (parkeerplaats bij afslag 23 aan de A16). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus. Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 23 feb 2007 - 17:46