Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Steun PSV ook in de komende uitwedstrijden!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Steun PSV ook in de komende uitwedstrijden!

Eredivisie
21 mrt 2007 - Door: ML

PSV en Supportersvereniging PSV hebben in de aanloop naar de laatste wedstrijden de rijen gesloten. Dit om zoveel mogelijk PSV-supporters bij de uitwedstrijden tegen NAC Breda en N.E.C. te mogen verwelkomen. Alle steun is welkom in deze beslissende fase van de competitie, waarin PSV vijf punten voorsprong heeft.

Korting van € 15,-
Na overleg is besloten om per supporter in totaal € 15,- korting te geven op het vervoer naar deze wedstrijden. Leden van de Supportersvereniging PSV krijgen daarbij ook nog eens de korting op het vervoer die zij gewend zijn te ontvangen vanuit hun lidmaatschap. Daarnaast heeft PSV besloten dat de normale toeslagen op de kaartprijzen voor uitwedstrijden voor het kaartverkoopsysteem en de veiligheidskosten bij deze wedstrijden niet worden doorberekend aan de supporters. De korting van € 15,- wordt op de wedstrijddag contact uitbetaald aan de meegereisde supporters.

Extra zetje
Beide wedstrijden zijn zogenaamde ‘B-categorie-wedstrijden’ waarbij door de lokale autoriteiten van Breda en Nijmegen een uitkaartplicht opgelegd is. Zeer veel supporters hebben intussen een uitkaart aangeschaft en we hopen dan ook dat wij zowel in Breda (1000 plaatsen) als in Nijmegen (600 plaatsen) het maximale aantal supporters mogen begroeten. “Dat zou natuurlijk prachtig zijn", zegt hoofdcoach Ronald Koeman dinsdagmiddag vanaf De Herdgang. “Dit is de beslissende fase waarin het moet gebeuren, en de competitie heeft onze prioriteit. Een extra zetje is dan altijd welkom. Het is altijd prettig als onze aanhang meereist naar uitwedstrijden."

PSV en de Supportersvereniging PSV hopen dat met deze actie voor supporters bij beide wedstrijden zoveel mogelijk fans begroet mogen worden om het team te steunen!

Laatst bijgewerkt : 22 mrt 2007 - 11:45