Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Verkoopvoorwaarden NEC - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopvoorwaarden NEC - PSV

Eredivisie
23 mrt 2007


NEC - PSV
Zaterdag 7 april 2007, 20.00 uur
START VERKOOP: zaterdag 24 maart 2007

Verkoop
De verkoop start zaterdag 24 maart om 09.00 uur en eindigt vrijdag 6 april om 14.00 uur.
De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Voor de autocombi zijn maximaal 225 kaarten beschikbaar, voor de buscombi maximaal 375.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen
Kaarten autocombi € 6,60

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 6,60
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 16,60

Autocombi
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit zal gebeuren op de wedstrijddag tussen 18.30 uur en 19.uur op industrieterrein in de omgeving van Nijmegen. Een exacte routebeschrijving naar dit industrieterrein is in de week voor de wedstrijd te vinden op www.psv.nl.
Op dit industrieterrein moet de auto worden geparkeerd op een afgeschermd parkeerterrein. Vanaf dit parkeerterrein worden pendelbussen ingezet naar Stadion De Goffert. Na de wedstrijd rijden er ook weer bussen terug naar dit parkeerterrein.

Buscombi
De bussen vertrekken om 18.00 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 15 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Bij voldoende belangstelling rijdt er een Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘NEC – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 17.30 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 23 mrt 2007 - 15:18