Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > PSV Open Dag: Voor alle Fans & Friends
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

PSV Open Dag: Voor alle Fans & Friends

30 jul 2007 - Door: Chris

Het Philips Stadion opent op woensdag 15 augustus aanstaande haar deuren voor het grote publiek als de traditionele Open Dag wordt gehouden. PSV speelt vier dagen later in Almelo haar eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo.

Middag- en avondprogramma
De Open Dag duurt van 14.00 tot 20.00 uur. Iedereen is welkom: PSV-supporters, families, vakantiegangers en iedereen die eens een kijkje wil nemen in en rond het Philips Stadion.

Interessant buitenprogramma
Het parkeerterrein aan de westzijde wordt gebruikt om een groot plein te creëren, vol met muziek en activiteiten. Op het PSV-podium zijn diverse optredens van bekende artiesten. Speciaal voor de kinderen treedt de Nederlandse meidengroep Kus op. Daarnaast verschijnen ook de SRV Mannen, die bekend zijn van diverse PSV-hits en zijn er optredens van Helemaal Hollands en het Feestteam. Extra bijzonder is de lancering van de PSV-racebolide die volgend jaar gaat meedoen in de Superleague Formula, een nieuwe internationale autosportcompetitie. Tijdens het buitenprogramma is het ook mogelijk om (tegen betaling) een rondleiding te boeken in het Philips Stadion. Die dag is voor het eerst de gloednieuwe kleedkamer van PSV te bewonderen!

Presentatie van de selectie
De deuren van het stadion gaan om 17.00 uur open, waar de nieuwe selectie rond 18.00 uur wordt gepresenteerd aan de supporters.

Handtekeningensessie
Na afloop van de presentatie van de spelers en de technische staf vindt er op het parkeerterrein aan de westzijde nog een handtekeningensessie plaats met de spelers. Deze duurt tot 20.00 uur, waarna de PSV Open Dag weer ten einde is.

Laatst bijgewerkt : 30 jul 2007 - 20:10