Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie NAC Breda - PSV

Verkoopinformatie NAC Breda - PSV

Kaarten voor zowel bus- als autocombi beschikbaar

11 sep 2007 - Door: MS

Op zaterdag 29 september wordt de wedstrijd NAC Breda – PSV gespeeld, aanvang 19.30 uur

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 15 september om 09.00 uur en eindigt vrijdag 28 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 14,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 22,50
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,50

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op parkeerplaats Molenheide in Gilze Rijen, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13.
Het omwisselen vindt plaats tussen 18.15 uur en 18.45 uur. Bij het omwisselen ontvang je een routebeschrijving naar het stadion in Breda.
Er zijn maximaal 300 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 11 sep 2007 - 17:55