Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Jong SC Heerenveen - PSV

Verkoopinformatie Jong SC Heerenveen - PSV

Kaarten voor zowel bus als vrij vervoer beschikbaar

11 sep 2007 - Door: MS

Op woensdag 26 september a.s. wordt de wedstrijd Jong SC Heerenveen – PSV gespeeld, aanvang 20.00 uur. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de strijd om de KNVB Beker.

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 15 september om 09.00 uur en eindigt dinsdag 25 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als een buscombi.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart. Deze verkoop start op zaterdag 15 september om 09.00 uur. Voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op dinsdag 18 september om 09.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je één toegangskaart kopen.
Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Eigen vervoer € 14,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 18,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 28,00

Eigen vervoer:
De auto kan worden geparkeerd bij het bezoekersvak. Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.00 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, Afslag 15 van de A50), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", Afslag 26 van de A50) en Heerde (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 28 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 11 sep 2007 - 18:02