Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie 4 daagse vliegreis CSKA Moskou - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie 4 daagse vliegreis CSKA Moskou - PSV

Dinsdag 27 november 2007

26 sep 2007 - Door: DvG

Op dinsdag 27 november 2007 speelt PSV in Moskou tegen CSKA Moskou in de strijd om de Champions League. De Supportersvereniging PSV biedt in samenwerking met Oad Reizen het volgende arrangement naar Moskou aan:

4-Daags vliegarrangement 25 - 28 november
Ledenprijs:€ 428,-
Niet leden:€ 517,-

U vertrekt op zondag 25 november om 06.15 uur vanaf de parkeerplaats bij het Philips Stadion naar Dusseldorf, vanwaar u naar Moskou vliegt. Dit vliegticket zit niet bij bovenstaande prijs inbegrepen en dient u zelf te boeken.

25 november
LH 3198 Dusseldorf - Moskou 10.15 – 15.25* uur
28 november
LH 3199 Moskou – Dusseldorf 16.20 – 17.55 uur
(* het is in Moskou 2 uur later dan in Nederland)

Het advies is om via www.vliegticketszoeken.nl de bovenstaade vlucht te boeken bij Lufthansa.

U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos (www.hotelcosmos.ru) in Moskou, op basis van verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Het hotel is gelegen op ca. 9 kilometer van het centrum aan één van de hoofdstraten van Moskou. Het hotel beschikt over een bar en meerdere restaurants. De toeslag voor verblijf in een éénpersoonskamer bedraagt € 60,-- per nacht.

De transfer van de luchthaven naar uw hotel, de retourtransfer naar de wedstrijd en de transfer van uw hotel naar de luchthaven zijn bij dit arrangement inbegrepen.

Entreekaart voor de wedstrijd CSKA Moskou – PSV à € 26,-- (incl. toeslagen) is niet bij de prijs inbegrepen en dient u zelf aan te schaffen via www.psvuitwedstrijd.nl

Voor uw bezoek aan Moskou dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog geldig is tot 6 maanden na uw verblijf. Voor Rusland geldt tevens een visumplicht. De kosten voor een visum bedragen € 35,00 per visum. Daarnaast betaalt u een bedrag van € 12,50 (speciaal Oad-tarief) per persoon aan bemiddelingskosten aan de Visumwinkel. Deze kosten zijn inbegrepen bij de prijs van de reis.

Levert u onderstaande documenten uiterlijk 12 oktober as. bij de Supporterswinkel aan:


  • 1 pasfoto
  • uw paspoort (minimaal 6 maanden na verblijf geldig)
  • een kopie van uw ziektekostenverzekering en/of reisverzekering.
    Let op! Op deze kopieën dient de naam van de reiziger te staan. Tevens moet er vermeld staan dat men Werelddekking, dan wel Europa-dekking incl. Russische Federatie heeft. Bij twijfel raden wij supporters aan contact op te nemen met de verzekeraar en te vragen naar een 'Rusland-verklaring'.
  • Het volledig ingevulde Visumaanvraagformulier.
  • Het omwisselbiljet van uw bestelde entreebewijs.


Een visumaanvraag neemt 2 weken in beslag. Houdt u er rekening mee dat u vanaf 12 oktober gedurende 2 weken niet over uw paspoort beschikt.


Deze reis wordt u aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid en voldoende aanmeldingen. Leden en niet-leden welke gebruik wensen te maken van de reis verzoeken wij zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de Supporterswinkel PSV: telefonisch 040 - 2574782, per e-mail info@supver-psv.nl of per fax 040 - 2505595 teneinde deze reis te boeken. Vergeet u niet een kopie van uw paspoort, lidmaatschapspas en uitkaart mee te nemen/bij de hand te houden.

Op al onze arrangementen zijn de Algemene Reisvoorwaarden Oad Groups, Incentives & Sports Travel van toepassing.

Laatst bijgewerkt : 27 sep 2007 - 14:22