Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Verkoopinformatie SBV Excelsior - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopinformatie SBV Excelsior - PSV

PSV neemt Parkeerkosten voor haar rekening

5 nov 2007 - Door: MS

Op zaterdag 24 november aanstaande speelt PSV de uitwedstrijd in Rotterdam tegen SBV Excelsior, aanvang 20.00 uur.

De verkoop start zaterdag 10 november om 09.00 uur en eindigt vrijdag 23 november 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Er zijn in totaal 400 plaatsen beschikbaar in het bezoekersvak.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Eigen vervoer € 17,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 19,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 29,80

Autocombi:
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag op de parkeerplaats bij het bezoekersvak worden omgeruild tegen de toegangskaart. Het is voor PSV supporters verplicht om te parkeren op het P3 parkeerterrein, in de nabijheid van het bezoekersvak. Het P3 parkeerterrein bevindt zich op het terrein van de Erasmus Universiteit.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Gilze-Rijen (Parkeerterrein Molenheide, tussen afslag 12 en afslag 13 van de A58) en Hendrik Ido Ambacht (Parkeerplaats bij afslag 23 van de A16) Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Parkeerkosten:
PSV besloten heeft om de door Excelsior verplichte parkeertoeslag niet door te berekenen aan de supporters en deze kosten voor eigen rekening te nemen. Dit betekent dat de PSV supporters dus gratis kunnen parkeren op het parkeerterrein van de Erasmus. Gezien de korte tijd die er nog is tot de wedstrijd is uitstel van de verkoop niet mogelijk, en daarom is voor deze optie gekozen. PSV zal binnenkort nogmaals in contact treden met Excelsior over de door hun opgelegde maatregel.

Laatst bijgewerkt : 5 nov 2007 - 23:01