Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Uitstel kaartverkoop Feyenoord - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Uitstel kaartverkoop Feyenoord - PSV

Geen geschikte bussen beschikbaar

6 dec 2007 - Door: DvG

Helaas kan de verkoop van de buscombi voor het duel Feyenoord – PSV dat op zaterdag 12 januari om 20.00 uur wordt gespeeld op vrijdag 7 december niet van start gaan. Er zijn op dit moment geen geschikte dubbeldekkers beschikbaar die kunnen manoeuvreren in de bussluis. De verkoop van de wedstrijd is om die reden uitgesteld, het is nog niet bekend wanneer de verkoop nu van start gaat.

Geen geschikte bussen beschikbaar
Deze week heeft het vooroverleg met de lokale autoriteiten in Rotterdam plaatsgevonden. Tijdens dit overleg hebben wij de bevestiging ontvangen dat we met 16 bussen kunnen afreizen naar Rotterdam. Hierbij is akkoord gegaan met dubbeldekkers met een capaciteit van maximaal 60 personen. Hierdoor kunnen we met 960 supporters naar Rotterdam reizen. De enige voorwaarde die daarbij echter is gesteld, is dat de bussen niet langer dan 12 meter zijn in verband met het manoeuvreren van de bussen in de bussluis. Inmiddels hebben wij bericht ontvangen dat dit type bus bijna niet meer beschikbaar is. Momenteel is PSV in overleg met zowel de lokale autoriteiten in Rotterdam, de leverancier van de bussen en de Supportersvereniging PSV om zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen.

Verkoop uitgesteld
Aangezien we op zeer korte termijn we nog geen oplossing hebben voor het probleem, zijn we genoodzaakt om de verkoop voorlopig uit te stellen. We verwachten dat we begin volgende week meer nieuws hebben, deze informatie wordt bekendgemaakt via deze website. De club en de Supportersvereniging PSV doen er alles aan om met zoveel mogelijk supporters naar Rotterdam af te reizen, bij voorkeur uiteraard in 16 dubbeldekkers. We gaan ervan uit dat supporters begrip hebben voor deze situatie.

Herstart verkoop Ajax en start verkoop FC Groningen
Op vrijdag 7 december is er wel een herstart van het uitduel tegen Ajax in de Amsterdam ArenA op zondag 16 december, hier zijn nog 400 kaarten voor beschikbaar. Tevens start de verkoop van het duel tegen FC Groningen, dat op Tweede Kerstdag in Groningen plaatsvindt. Er zijn kaarten beschikbaar voor zowel een buscombi als een autocombi treincombi.

Laatst bijgewerkt : 6 dec 2007 - 19:48