Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supportersfeest vrijdag 18 januari 2008

Supportersfeest vrijdag 18 januari 2008

Gratis voor leden

16 dec 2007 - Door: DvG

Na jaren van afwezigheid is het vrijdag 18 januari 2008 dan eindelijk weer zover! De Supportersvereniging PSV organiseert dan weer het grote:


PSV Supportersfeest!!!


Tijdens dit feest is vanaf 20.30 uur de PSV selectie aanwezig. Ook zijn er, zoals bij elk feest, een aantal fantastische acts zoals:


  • Gerard Joling
  • Rene Schuurmans
  • Vangrail
  • DJ Daroon


Op het feest zullen twee party-fotografen aanwezig zijn. Zo kun je makkelijk met jouw favoriete PSV speler en met je mede fans op de foto.

Feestlocatie is dit jaar in Eindhoven! In De Effenaar, Dommelstraat 2, te Eindhoven. Deze locatie is vlakbij het station en is voor iedereen makkelijk te bereiken (ook met het NS nachtnet).

Toegang voor leden van de Supportersvereniging PSV is gratis (zij krijgen op vertoon van hun toegangsbewijs ook nog eens 4 gratis consumpties). Ook kunnen zij nog één introducé meenemen (kaartje 5,-). Overige PSV (seizoen)clubcardhouders zijn ook van harte welkom, zij betalen 5,- per persoon (max twee kaarten per persoon).

Kaarten voor hét grote PSV feest zijn vanaf 27 december 2007 verkrijgbaar via de Supporterswinkel PSV (telefoon 040-2574782 of info@supver-psv.nl). Leden die verder van Eindhoven wonen en toch willen komen kunnen ook met de Supporterswinkel contact opnemen(ovv lidnummer). Maar let op! op=op. Ook leden van de Supportersvereniging PSV wordt daarom aangeraden hun kaarten nu al af te halen in de Supporterswinkel PSV.

Let op!!! De kaarten voor overige PSV (seizoen) clubcardhouders zijn inmiddels uitverkocht!!!.
Eventueel gereserveerde en niet afehaalde kaarten worden vrijdag 18 januari aanstaande alsnog in de verkoop gedaan.

Houdt de komende tijd deze website in de gaten voor up to date feest info!


Alle informatie over activiteiten (o.a. feestupdates) en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

E-mailadres:

Laatst bijgewerkt : 16 jan 2008 - 7:45