Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Perez moet blijven!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Perez moet blijven!

Vertrek Perez nabij?

31 dec 2007 - Door: DvG

Diverse bronnen, zoals vi.nl en Omroep Brabant, melden dat PSV en Ajax dichtbij een akkoord zijn over de terugkeer van de Deen Kenneth Perez naar Ajax.

Gisteren al sprak Kenneth Perez zijn bezorgdheid uit dat sommige fans zijn verblijf bij PSV niet zouden waarderen. Zo zou hij langs de zijlijn regelmatig worden uitgemaakt voor ... Ajacied. Hij had het vermoeden dat men hem liever zou zien vertrekken.

Gelukkig is uit de ontvangst van de vele fans in het Supportershome na afloop van de wedstrijd tegen NAC voor Perez anders gebleken.Hartelijke ontvangst voor Perez in het Supportershome


Veel supporters spraken hun waardering uit voor de inzet van Kenneth Perez tijdens de wedstrijd tegen NAC. Ook zij lieten merken dat zijn kwaliteiten onmisbaar zijn voor PSV. Zijn prestaties zijn een toegevoegde waarde voor het huidige team en zijn mindere kwaliteiten dienen gecompenseerd te worden door het opstellen van andere spelers. Niet alleen de mindere kanten dienen belicht te worden.

Uiteindelijk is het elftal de basis voor de prestaties en bepaalt de trainer welke spelers het meest geschikt zijn om de tegenstander te bestrijden.

Wij roepen dan ook alle fans in het Philips Stadion op hun steun aan Kenneth Perez te laten blijken en ook achter hem te gaan staan!


Eindstand:

 
Ja0%
Nee0%
Geen Mening0%

Aantal stemmen: 0Alle informatie over activiteiten (o.a. feestupdates) en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 9 jan 2008 - 9:13