Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Supportersfeest: Op de foto met de spelers?
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Supportersfeest: Op de foto met de spelers?

Party fotograaf aanwezig!

9 jan 2008 - Door: DvG

Op vrijdag 18 januari aanstaande organiseert de Supportersvereniging PSV weer het grootse PSV Supportersfeest.

Op het feest is vanaf (ongeveer) 20.30 uur ook de PSV Selectie aanwezig. Na een korte presentatie op het podium zullen zij zich tussen het PSV publiek begeven. Daar kun je dus een praatje maken met je favoriete PSV speler, een handtekening vragen of zelfs op de foto met hem gaan!

Inmiddels hebben wij met twee partyfotografen van OpdeFoto overeenstemming bereikt. Zij zullen ook op het feest aanwezig zijn en foto's maken van de feestgangers (ook samen met hun favoriete PSV spelers. Deze foto's zullen later online te bewonderen (en te bestellen) zijn!

Er zijn (nog) kaarten verkrijgbaar voor het PSV Supportersfeest. Maar nog steeds geldt op=op wij raden dus iedereen ook aan om vantevoren kaarten (ook de gratis kaarten!) af te halen bij de Supporterswinkel PSV in het Philips Stadion (ingang 11).

Het feest begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) n de Effenaar te Eindhoven.

Alle feestinformatie op een rijtje...


Alle informatie over activiteiten (o.a. feestupdates) en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 16 jan 2008 - 7:46