Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Brief aan Jan Reker

Brief aan Jan Reker

n.a.v. kwestie Perez

9 jan 2008 - Door: DvG

Afgelopen maandagavond heeft de Supportersvereniging PSV een brief overhandigd aan PSV directeur Jan Reker. Deze brief is geschreven naar aanleiding van de vele reacties die wij ontvangen aangaande de plotselinge terugkeer van Kenneth Perez naar Ajax.

Jan Reker heeft inmiddels toegezegd om aan het einde van deze week te reageren op onze brief. Zijn reactie zullen wij dan uiteraard ook publiceren.

De brief:


Geachte heer Reker,
Beste Jan,

Allereerst de beste wensen voor 2008 en wij hopen dat het seizoen succesvol afgesloten kan worden door PSV en het kampioenschap weer in Eindhoven gevierd kan worden. Het winterkampioenschap was eind 2007 een feit maar zoals iedereen weet worden de echte prijzen pas later in het seizoen verdeeld.

Eind 2007 werden de supporters van PSV onaangenaam verrast door de transfer van Kenneth Perez naar Ajax. Niets weer op een transfer tot de geruchten bij onder andere Voetbal International doorsijpelden van een mogelijke transfer. Eťn dag later was de transfer een feit en kondigde PSV de overstap van Perez naar Ajax aan. Deze overstap heeft geleid tot een stortvloed aan reacties van supporters en hoewel wij weten een en ander niet te kunnen beÔnvloeden c.q. terug kunnen draaien, willen wij ons standpunt nader kenbaar maken.

Kenneth Perez heeft na de wedstrijd tegen NAC een bezoek gebracht aan ons supportershome. Voor het bezoek aan ons supportershome gaf hij aan dat sommige fans zijn verblijf niet in Eindhoven zouden waarderen en zou hij regelmatig uitgescholden worden door een aantal supporters. Het bezoek aan ons supportershome liet blijken dat het tegendeel waar was en Perez werd enthousiast ontvangen. Veel supporters spraken hun waardering uit voor de inzet van Perez tijdens de wedstrijd tegen NAC. Ook zij lieten merken dat zijn kwaliteiten onmisbaar zijn voor PSV. Zijn prestaties zijn een toegevoegde waarde voor het huidige team en zijn mindere kwaliteiten dienen gecompenseerd te worden door het opstellen van andere spelers. Niet alleen de mindere kanten dienen belicht te worden. Voor ons is het derhalve een raadsel dat deze transfer heeft plaatsgevonden. Een speler met een dergelijk rendement op dit moment verkopen aan een directe concurrent is naar de mening van vele supporters uit den boze. Het zal afwachten zijn hoe een en ander zich in de tweede seizoenshelft zal ontwikkelen.

Wij hopen uiteindelijk dat het tegendeel worden bewezen de komende maanden. Op dit moment zijn veel supporters nogal sceptisch en hopen dat dat spoedig zal verdwijnen door prestaties op het veld die laten zien dat de juiste beslissing is genomen.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de Supportersvereniging PSV,Ger van Os
Voorzitter


Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 9 jan 2008 - 22:23