Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Forumavond: 'Weg met het bord op schoot?'
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Forumavond: 'Weg met het bord op schoot?'

Het belang van supporters bij de TV rechten

22 jan 2008

Op maandag 11 februari aanstaande organiseert de Supportersvereniging PSV weer een forumavond. Tijdens deze forumavond willen wij inspringen op de actualiteit van de verdeling van de TV rechten, met als titel:


"Weg met het bord op schoot?"
Het belang van supporters bij de TV rechten


Het is bekend dat de Eredivisie CV de uitzendtijden van voetbalwedstrijden wil wijzigen. Zo wil men bijvoorbeeld op de zondag op drie tijdstippen, om 14.00 uur, 16.00 uur en om 18.00 uur wedstrijden live gaan uitzenden. Dit betekent echter ook dat de uitzending van de samenvattingen op die zondag pas om 20.00 uur kan beginnen.

Hiermee breekt de Eredivisie met de traditie van voetbal kijken met "het bord op schoot" om 19.00 uur. Het gevoel leeft dat er voor de voetbalclubs nog meer één ding geldt en dat is meer inkomsten genereren. Maar verliest men daarbij niet de belangen van de voetbalsupporter uit het oog?

Dit en meer willen we bespreken op de forumavond op maandag 11 februari aanstaande.

In het forum zullen plaatsnemen:


  • Marcel van den Bunder (PSV)
  • Jan de Jong (NOS)
  • Humberto Tan (RTL)
  • Alex Tielbeke (Eredivisie)
  • Chris van Nijnatten (AD)


De avond zal gepresenteerd worden door de bekende voetbalpresentator Evert ten Napel.

Toegang is, op vertoon van Supportersclubcard, alleen voor leden van de Supportersvereniging PSV. Plaats van handeling is het Supportershome (ingang 26 Philips Stadion). Aanvang is 20.00 uur.

Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 23 jan 2008 - 18:28