Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Belangrijke informatie omtrent parkeren
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Belangrijke informatie omtrent parkeren

Parkeerproblemen rondom Philips Stadion!

23 jan 2008 - Door: RB

Belangrijke informatie over vervoer en parkeren

PSV werkt samen met de gemeente om het wedstrijdbezoek in het Philips Stadion te vergemakkelijken. Daar zijn verschillende oplossingen uit voortgekomen. In dit uitgebreide bericht lees je alle informatie over onder meer de gratis fietsenstalling, gratis busvervoer en aantrekkelijke parkeerarrangementen.

Gratis en bewaakte fietsenstalling

Er is een gratis en bewaakte fietsenstalling aan de Mathildelaan, deze is tegenover ingang 22 van het Philips Stadion. Vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd is de fietsenstalling geopend. Tot een uur na de wedstrijd wordt de fietsenstalling bewaakt, daarna kun je uiteraard nog wel terecht om je fiets op te halen.

Gratis busvervoer lijn 401 en 402

Vanaf de wedstrijd PSV-sc Heerenveen (9 februari) is het busvervoer van lijn 401 Eindhoven Airport en lijn 402 Veldhoven Zonderwijk gratis op vertoon van je PSV Seizoen Club Card. Dat geldt vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd tot en met de laatste busrit op de wedstrijddag.

Aantrekkelijke parkeerarrangementen!
Automobilisten kunnen voortaan tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de parkeergarages van P1 en Q-Park, deze vind je bij de Bijenkorf, het Kennedyplein, de Witte Dame, het Hooghuis en het Stadhuisplein. De parkeerarrangementen zijn aan te schaffen tot aan het einde van het seizoen. De prijzen variëren per parkeergarage en worden lager na iedere gespeelde thuiswedstrijd. Wanneer je een arrangement aanschaft, ontvang je voor iedere nog te spelen thuiswedstrijd een uitrijkaart. Koop je vandaag nog een arrangement, dan is dat voor de acht (inclusief Sparta Rotterdam) resterende eredivisiewedstrijden én de UEFA Cupwedstrijd op woensdag 13 februari. De prijzen hiervoor variëren van € 22,50 tot en met € 40,-.

Terrein TU Eindhoven

Naast bovengenoemde parkeergarages kun je ook op het terrein van TU Eindhoven parkeren. Het terrein is bereikbaar via drie ingangen: Kennedylaan, Insulindelaan (ringweg) en Prof. Dr. Dorgelolaan. Voor vervoer naar het stadion kan gratis gebruik worden gemaakt van een speciale shuttlebus die vanaf PSV-sc Heerenveen tussen het TU/e-terrein en het stadion rijdt. De tijden en de locatie van de shuttlebus worden nog bekend gemaakt. Vandaag betaal je € 15,- voor het parkeerarrangement. Mogelijke extra thuiswedstrijden zijn vanzelfsprekend niet inbegrepen in de diverse arrangementen.

Verkoop parkeerarrangementen

De uitrijkaarten van de parkeerarrangementen kunnen op vertoon van je PSV Seizoen Club Card bij PSV Kaartverkoop, ingang 27 van het Philips Stadion, worden aangeschaft. Direct na afloop van het duel van vanavond is PSV Kaartverkoop ook geopend. Er zijn nog gesprekken gaande voor extra oplossingen. Zodra hierover meer bekend is, lees je dat op www.psv.nl/bereikbaarheid

Laatst bijgewerkt : 23 jan 2008 - 14:56