Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Nog geen duidelijkheid over media-rechten

Nog geen duidelijkheid over media-rechten

ECV wil nieuw overleg.

9 feb 2008 - Door: DvG

De forumavond, over de media-rechten, van de Supportersvereniging PSV belooft interessant te worden.

Vandaag werd namelijk bekend dat de Eredivisie CV de media-partijen heeft uitgenodigd voor nieuw overleg over de rechten. Ook de partijen die eerder zijn afgehaakt (of niet meededen), zijn uitgenodigd!

Het lijkt er op dat de Eredivisie te strenge voorwaarden aan het uitzenden van het voetbal in Nederlands hoogste divisie heeft verbonden. Waardoor de eerder uitgebrachte biedingen te weinig op zouden hebben gebracht. De Eredivisie zou nu iets aan de voorwaarden willen doen, waardoor wellicht de uitzendrechten wat meer zouden opbrengen.

We zijn benieuwd wat de diverse partijen hierover te zeggen hebben. Uitgelezen mogelijkheid hiervoor is de Forumavond van de Supportersvereniging PSV die aanstaande maandagavond wordt gehouden in het Supportershome in het Philips Stadion. Alle leden van de Supportersvereniging PSV zijn van harte welkom om op deze avond met de direkt betrokkenen rond de media-rechten in discussie te gaan.

Alle informatie over de forumavond...Eindstand:

 
Ja0%
Nee0%
Geen Mening0%

Aantal stemmen: 0


Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 9 feb 2008 - 16:28