Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop NEC - PSV

Informatie kaartverkoop NEC - PSV

Bus- en autocombi

4 mrt 2008 - Door: DvG

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 29 maart 2008, 20.00 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 8 maart om 09.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 28 maart om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Voor de autocombi zijn maximaal 225 kaarten beschikbaar, voor de buscombi maximaal 375.

Indien deze wedstrijd beslissend kan zijn voor de ontknoping van de competitie, dan bestaat de mogelijkheid dat er vanuit de lokale autoriteiten aanvullende voorwaarden worden gesteld aan het vervoer van de PSV supporters. Indien dit het geval is, dan zal dit via www.psv.nl/kaartverkoop bekend worden gemaakt.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop voor beide combi’s vindt plaats via
http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 17,60
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 21,60
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 31,60

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit zal gebeuren op de wedstrijddag tussen 18.30 uur en 19.00 uur op industrieterrein Bijsterhuizen in Wijchen, gelegen aan de A326 richting Nijmegen (Afslag Bijsterhuizen Zuid, parkeerterrein Van Der Stad).
Op dit industrieterrein moet de auto worden geparkeerd op een afgeschermd parkeerterrein. Vanaf dit parkeerterrein worden pendelbussen ingezet naar Stadion De Goffert. Na de wedstrijd rijden er ook weer bussen terug naar dit parkeerterrein. De helft van de kosten voor deze pendelbussen heeft de supportersvereniging PSV voor haar rekening genomen.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

In verband met bouwactiviteiten bij het Philips stadion is er geen gereserveerde parkeergelegenheid voor supporters die met de buscombi meereizen. Men dient zelf een parkeerplaats te zoeken in de omgeving van het stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 15 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 4 mrt 2008 - 19:07