Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Belangrijke info PSV Uitkaart

Belangrijke info PSV Uitkaart

Aanvragen PSV Uitkaart dit seizoen niet meer mogelijk!

5 apr 2008 - Door: AR

De komende weken is het niet meer mogelijk om een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card te registreren als PSV Uitkaart. De reden hiervoor is dat we in de ontknoping van het seizoen een optimale service willen bieden aan diegenen die al vaker gebruik hebben gemaakt van de PSV Uitkaart.

PSV Uitkaart
De PSV Uitkaart is een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card welke op eigen naam staat en waarvan de houder zijn of haar pasfoto heeft laten registreren bij PSV. Deze foto wordt opgeslagen in een database en vooralsnog niet afgedrukt op de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card. De PSV Uitkaart is dus géén aparte nieuwe kaart.

Extra service
Het is dit seizoen niet meer mogelijk om je PSV (Seizoen/Supporters) Club Card te registreren als PSV Uitkaart. Indien er bij de resterende wedstrijden van dit seizoen nog een PSV Uitkaart-verplichting of een voorrangsregeling voor PSV Uitkaarthouders geldt, dan is het helaas niet meer mogelijk om deze aan te vragen. De reden hiervoor is dat we in de ontknoping van het seizoen een optimale service willen bieden aan diegenen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de PSV Uitkaart.

Activatie PSV Uitkaart aanvang nieuwe seizoen
Uiteraard kun je wel nog steeds terecht bij PSV Kaartverkoop (ingang 27, Philips Stadion) of de Supporterswinkel PSV (ingang 11, Philips Stadion) om een foto te laten maken. De PSV Uitkaart wordt dan geactiveerd met ingang van het seizoen 2008-2009.

Laatst bijgewerkt : 5 apr 2008 - 11:51