Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > 50% korting bij de Eindhoven Kemphanen!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

50% korting bij de Eindhoven Kemphanen!

Exclusief voor leden!

9 nov 2008 - Door: DvG

IJshockey is de snelste teamsport ter wereld en biedt een enorme hoeveelheid dynamiek, sensatie en musement. Ondanks dat elke ijshockeyer in de ‘strijd’ voorop gaat, is het een eerlijke en faire sport. Blessures zijn zeldzaam, maar dynamiek en sensatie is er in overvloed.

Dit seizoen zijn de ‘Eindhoven Kemphanen’ weer actief op het hoogste ijshockeyniveau. Tot nu toe heeft het team prima stand gehouden in een spannende bekercompetitie welke nu halverwege is.

‘De Kemphanen’ kunnen uw steun goed gebruiken. U weet als geen ander dat een luidruchtige en fanatieke supporterschare een team ‘vleugels’ geeft.

Kom eens kijken naar deze geweldige sport op de Kunstijsbaan te Eindhoven! Kijk op www.eindhovenkemphanen.nl voor het wedstrijdschema en moedig onze mannen aan!

Omdat u lid bent van een van de beste, zoniet allerbeste supportersvereniging van Nederland, krijgt u 50% korting op een entreekaart, op vertoon van uw geldige PSV Supporters Clubcard 2008-2009.

16 november gratis toegang
Op 16 november 2008 bij de bekerwedstrijd tegen Nijmegen Dare Devils (aanvang 17.00 uur) krijgt u geen 50% korting op de entreekaart maar is er gratis toegang voor iedereen! Komt allen, vol = vol!


Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 9 nov 2008 - 16:49