Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop Vitesse - PSV

Informatie kaartverkoop Vitesse - PSV

14 december 2008, 12.30 uur: Vitesse - PSV

1 dec 2008

De verkoop start dinsdag 2 december om 09.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 12 december om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Voor de autocombi zijn, in verband met beperkte parkeercapaciteit, in 1e instantie maximaal 225 kaarten beschikbaar. Afhankelijk van het verloop van de verkoop kan dit aantal mogelijk nog naar boven worden bijgesteld.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop voor beide combi’s vindt plaats via
http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 20,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 21,90
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 31,90

Opmerkingen Gelredome:
Op de tribunes en promenades van het Gelredome geldt een rookverbod.

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. De omwissellocatie is parkeerplaats “Poort van Midden Gelderland", te bereiken via de A15/A50 richting Arnhem. Neem afslag 18 “Heteren" en volg daarna de borden richting genoemd terrein.

Het omwisselen vindt plaats tussen 11.00 uur en 11.30 uur. Bij het omwisselen ontvangt men een routebeschrijving naar een afgeschermd parkeerterrein bij het Gelredome. Supporters zijn verplicht om op dit terrein te parkeren.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 10.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 15 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl


Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82 of via info@supver-psv.nl.

Laatst bijgewerkt : 1 dec 2008 - 16:19