Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop: Roda JC - PSV

Informatie kaartverkoop: Roda JC - PSV

Zondag 18 januari 2009, 12.30 uur

17 dec 2008

De verkoop voor de wedstrijd tussen Roda JC en PSV start zaterdag 20 december om 09.00 uur en eindigt vrijdag 16 januari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Kaarten autocombi € 14,50

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,50
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,50

Opmerkingen Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op de parkeerplaats van het Esso tankstation ’t Anker, gelegen aan de A2 tussen afrit 46 en 47 nabij Born (gemeente Sittard-Geleen).

Het omwisselen vindt plaats tussen 11.00 uur en 11.30 uur. Bij het omwisselen ontvangt men een parkeerkaart waarmee men gratis toegang krijgt tot een afgeschermd parkeerterrein bij het stadion.

Supporters woonachtig ten zuiden van Sittard of in Oost Nederland (en niet-reizend via de A2) kunnen contact opnemen met PSV voor een alternatieve omwissellocatie in Kerkrade. Om hiervoor in aanmerking te komen dient men voor woensdag 14 januari een email te sturen met alle gegevens naar kaartverkoop@psv.nl.

Rondom het stadion geldt een alcoholverbod.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 10.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er is geen alternatief opstappunt.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.
Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82 of info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl


Laatst bijgewerkt : 17 dec 2008 - 17:28