Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Klap in het gezicht van de fans!

Klap in het gezicht van de fans!

PSV laat trouwe fans in de steek

5 jan 2009 - Door: DvG

“Een klap in het gezicht van de fans", zo reageerde Ger van Os, voorzitter van de Supportersvereniging PSV op het bericht dat de PSV selectie, ondanks duidelijke afspraken daaromtrent, toch niet aanwezig zal zijn op het PSV Supportersfeest eind deze week. Het is nu duidelijk dat de trouwste fans van PSV niet belangrijk genoeg zijn. “Fans die al het hele seizoen, ondanks de prestaties, achter hun team staan", aldus een getergde voorzitter.

Op een heel laat moment heeft PSV, bij monde van Algemeen Directeur Jan Reker, aangegeven dat PSV andere belangen laat prevaleren boven het jaarlijkse PSV Supportersfeest. De club wil koste wat kost ineens een trainingskamp in het buitenland beleggen. Vanwege de weersomstandigheden in Nederland zou trainen niet mogelijk zijn. “Waarom hebben wij dan jaren geleden medegefinancierd aan een kunstgrasveld?", vraagt Ger van Os zich af, de aanleg hiervan was tenslotte bedoeld om ook in barre omstandigheden optimaal te kunnen blijven trainen.

Ook het argument dat de oefenwedstrijd tegen Anderlecht in Brussel nu verplaatst is naar La Manga in Spanje vindt bij de voorzitter van de Supportersvereniging geen begrip. Het kan wel zo zijn dat de weersomstandigheden daar beter zijn, maar dan had PSV nog rekening kunnen houden met andere afspraken die ze hadden gemaakt, zoals die over aanwezigheid bij het PSV Supportersfeest. Maar blijkbar tellen afspraken met fans niet meer mee.

De Supportersvereniging PSV is zéér teleurgesteld in de opstelling van PSV, maar zij gaat verder met de organisatie van het fantastische feest in de Effenaar in Eindhoven. Ook zonder selectie zal het een grote happening worden! De aanwezige artiesten zullen daar wel voor zorgen! Als PSV blijkbaar de steun van de fans niet nodig heeft, zullen wij aantonen dat het ook zonder hun een festijn zal worden.

Laatst bijgewerkt : 5 jan 2009 - 22:08