Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Informatie FC Twente - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie FC Twente - PSV

FC Twente – PSV (07-03-2009)

27 feb 2009 - Door: DvG

Ondanks een schriftelijk gemotiveerd bezwaar vanuit PSV richting de Burgemeester van Enschede houden de lokale autoriteiten van Enschede vast aan een verplichte buscombi voor PSV supporters. Dit in verband met een incident wat zich voordeed in januari van dit jaar in Breda. De bezwaren vanuit PSV – welke ook nog eens mondeling werden toegelicht – leidden niet tot bijstelling richting de gewenste autocombi variant; een model wat de FC Twente supporters wel richting Eindhoven kregen! PSV supporters kunnen derhalve slechts per buscombi deze wedstrijd bezoeken.

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 7 maart 2009, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start donderdag 26 februari om 12.00 uur en eindigt vrijdag 6 maart om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten verkrijgbaar in combinatie met een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 24,60
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,60

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 15 van de A50), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A50), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Twente – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 17.30 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 27 feb 2009 - 8:10