Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Oproep van de spelersgroep

Oproep van de spelersgroep

10 apr 2009 - Door: Chris
PSV

Beste supporters,

Met de ontknoping van de competitie in zicht doet PSV er op dit moment alles aan om rechtstreeks Europees voetbal te halen. Dat is sportief, financieel en qua publiciteit van groot belang voor de hele club en iedereen die achter PSV staat.

PSV heeft de laatste jaren schitterende seizoenen gehad waarin de supporters altijd, in hele mooie en soms moeilijke tijden, achter het team hebben gestaan. De resultaten zijn bekend en die zijn mede bereikt door de fans in het Philips Stadion en alle supporters die de club in uitwedstrijden altijd trouw hebben gesteund; en dat nog steeds doen.

Dit seizoen is er meer tegenslag. Over de oorzaken of bepaalde wedstrijden gaat het hier niet, maar wel over de spreekkoren die in Eindhoven en andere stadions te horen zijn. Als PSV je nauw aan het hart gaat, is het je goed recht om ook je onvrede te laten horen. Maar doe dat dan eenmalig of kort en zorg vooral dat je het team in positieve zin blijft steunen. PSV is nog volop in de race en dat doen we met zín allen.

Daarom een vraag van de spelers op initiatief van de spelersraad: steun de club positief. Er zijn op moment van schrijven nog drie thuiswedstrijden en twee uitwedstrijden te gaan. Laat je horen op een goede manier.

Namens de hele spelersgroep, trainers en begeleidende staf van PSV

Laatst bijgewerkt : 10 apr 2009 - 18:46