Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop FC Twente - PSV

Informatie kaartverkoop FC Twente - PSV

Zondag 9 augustus 2009, 14.30 uur

16 jul 2009 - Door: DvG


Verkoop:
De verkoop start zaterdag 18 juli om 09.00 uur en eindigt vrijdag 7 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. In verband met een parkeerverplichting op het parkeerterrein achter het bezoekersvak, is er beperkte parkeerruimte beschikbaar voor de autocombi. Bij de start van de verkoop zijn er 132 kaarten voor de autocombi beschikbaar. Afhankelijk van het verloop van de verkoop van de autocombi en de buscombi kan hier tijdens de verkoop het aantal nog worden gewijzigd..

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Leden van de Supportersvereniging PSV kunnen voor deze wedstrijd nog boeken met de Supporters Club Card van 2008-2009.

Prijzen:
Autocombi € 16,90
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 24,90
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,90

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op parkeerplaats Boermark, gelegen aan de A1 bij kilometerpaal 117,6.
Het omwisselen vindt plaats tussen 13.00 uur en 13.30 uur. Bij het omwisselen ontvang je een routebeschrijving naar het stadion in Enschede.
Op last van de lokale autoriteiten is het voor PSV-supporters verboden om af te reizen naar de binnenstad van Enschede of Hengelo, ook na afloop van de wedstrijd. Overtreding hiervan kan leiden tot een stadionverbod.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 15 van de A50), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A50), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl of via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 16 jul 2009 - 19:47